Антики и колекции

Резултати:
Сортирай по:
Няма добавени търгове в тази категория!

Насладете се на красотата и изяществото на миналото с Turgove.com.

Странствайте през различни епохи и открийте страхотни антики - старинни монети, значки, бижута, часовници, аксесоари, мебели и много други. Или бъдете истински откриватели и завършете любимите си колекции!

Може да постигнете всичко това, дори без да излизате от дома си! В тази категория можете да разгледате нашите обяви за антики.

Постарахме се да Ви спестим дългото обикаляне по антикварните магазини и да съберем на едно място разнообразие от търгове за антики.

Няма значение дали сте любител, който търси нещо определено или антиквар, който иска да се възползва от предимствата на нашите антични колекции на търг.

Как можете да се включите в нашите търгове за антики?

Започнете Вашето приключение като се регистрирате в нашия сайт и разгледате нашите обяви за антики! Бъдете първите, които ще наддават за любимите си находки!

А може и да спечелете като публикувате своя първи търг за антични колекции! Даваме Ви  възможност сами да изберете началната цена, стъпката за наддаване и времетраенето.

Свържете се с нас на: имейл: info@turgove.com или телефон: +359 89 576 9970, когато се нуждаете от помощ или имате въпроси относно функционалностите на нашия сайт.