Бърз Търг

Безжични слушалки A6s

Електроника / Аудио техника

Галерия / Снимки
Характеристики
Състояние Ново
Категория Bluetooth слушалки
Описание

• Безжично свързване: Изпитайте свободата на безжичното свързване с оригиналните слушалки A6s TWS. Той поддържа Bluetooth, осигурявайки безпроблемно аудио предаване, без никакви кабели да ви пречат.
• Стерео качество на звука: Насладете се на висококачествен, завладяващ звук със слушалките A6s TWS. Неговите стерео високоговорители осигуряват ясен, богат звук, който подобрява вашата музика, филми и игри.
• Удобен за спорт дизайн: Създадени за тези, които са винаги в движение, тези TWS слушалки са идеални за спорт и упражнения. Сигурното им прилягане гарантира, че остават на място дори по време на най-интензивните тренировки.
• Съвместимост: Слушалките A6s TWS са съвместими с набор от устройства, включително Xiaomi, Huawei и iPhone. Това го прави универсален избор за потребители на различни платформи.
• Лесна работа: С тези TWS слушалки работата не може да бъде по-лесна. Отговаряйте на обаждания, пускайте/поставяйте на пауза музика и регулирайте силата на звука с лекота благодарение на интуитивните контролни бутони. 1. Прахоустойчив и водоустойчив: Прахоустойчив и IPX5 водоустойчив, двоен дизайн с две уши, единични и двойни уши са свободни за носене. 2. Автоматично сдвояване: Ще се сдвои автоматично, ще се включи след изваждане от кутията за зареждане от 280 mAh. 3. Управление с един бутон: Управление с един бутон лесно за включване/изключване, възпроизвеждане/пауза/превключване на музика, разговори със свободни ръце за шофиране, работа, среща, бягане. 4.Интелигентна съвместимост: поддържа всички Bluetooth мобилни телефони, таблети, преносими компютри, QQ музика, филми и т.н., универсален за всички мобилни телефони. Спецификации: Цвят черен Bluetooth версия: V5.0 Bluetooth разстояние: 10м Време за зареждане: около 1-2 часа Време на готовност: около 80 часа Време за музика: около 3 часа Време за разговори: около 4 часа


Информация за търговеца Християн Керемидарски Кюстендил 1
Рейтинг
Коректност
Бързина на доставка
Обслужване / комуникация
Оценка продукт

Обща оценка: 0
Общо гласували: 0
Текуща цена: 15.00 лв.
Стартова цена: 10.00 лв. Стъпка за наддаване: 3.00 лв.
Този търг е спечелен от Владислав Иванов!
Последни наддавания 1