Често задавани въпроси

Може да докладвате потребителите, които са наддали без да имат намерение да закупят артикула чрез контактната форма в сайта или некоректни продавачи от бутона "Докладвай търг" във всеки търг.

Всички доклади се разглеждат от администраторите и при нарушения, достъпът на некоректните потребители до сайта бива ограничаван.

Също така при некоректност, на продавача не биват отнети брой безплатни търгове.

Насърчаваме всички потребители да наддават само ако имат намерение да закупят даденият артикул!

Телефонният номер се използва за по-лесна връзка между продавача и купувача. Той е абсолютно невидим за всички потребители в платформата освен за продавача, чийто търг сте спечелили.

Продавача вижда номерата само на победителите в неговите търгове. Ако сте наддавали в нечий търг, но не сте спечелили, телефонният Ви номер остава невидим за всички участници, потребители и продавачи.

Подробна информация за обработката на лични данни може да намерите в Условия за лични данни.

Да, може да разчитате на съдействие от нас при възникнал проблем или спор с друг потребител от нашата платформа.


Може да изпратите оплакване като натиснете бутона "Докладвай търг" намиращ се най-отдолу в страницата на търга или да се свържете с нас през формата за Контакти.

След успешна регистрация ще имате достъп до всички функционалности на платформата и достъп до своя профил, където ще можете да:

  1. Добавяте търгове 
  2. Участвате в търгове
  3. Изпращате съобщения
  4. Получавате известия
  5. Други

Нерегистрираните потребители могат само да разглеждат търговете и информацията в платформата.

Повече информация ще намерите в помощ страниците Регистрация и Функционалности.

Да, публикуването на търг е напълно БЕЗПЛАТНО.

На продавачите се начислява такса при реализиране на сделка (успешно приключване на търг), която се отчита във виртуалната сметка в профила на продавача автоматично след приключването на съответния търг. Таксата е с размер 2% от крайната цена на търга, но не може да бъде повече от 100 кредита и по-малко от 0,01 кредит.

Повече информация ще намерите в помощ страницата Виртуална сметка, ТАКСИ, промо пакети и услуги и по конкретно Такси.

Целта на платформата е да предоставя възможност за максимално бързо провеждане на публикуваните търгове и постигане на продажби в кратки срокове. Минималното време за публикуване на търг е 1 (един) ден, а максималното е 7 (седем) дни.


Също така можете да се възползвате от услугата "Удължаване на време". Повече информация ще намерите в помощ страницата Виртуална сметка, ТАКСИ, промо пакети и услуги.