Добавяне на търг

Съдържание


1. Избор на категория

2. Параметри на артикула

3. Добавяне на снимкиЗа да публикувате търг с артикул, който желаете да продадете в turgove.com е необходимо първо да имате регистрация. Повече информация как да се регистрирате, може да откриете тук: (Регистрация).

Публикуването на търг е много лесно и става с 3 бързи стъпки!

При вече реализиран вход, изберете бутон „Добави търг“ (бутон „Оранжево чукче“ на мобилна версия) и следвайте стъпките:

Полетата със звезда (*) са задължителни.


Стъпка 1 – Избор на категория

От падащото меню изберете категорията, към която принадлежи артикула Ви. Важно е да изберете правилната категория за да бъде открит от правилните клиенти. След което да изберете бутон „Следваща стъпка“.


Стъпка 2 – Параметри на артикула

В полето „Заглавие“ въведете заглавие на търга на артикула, който продавате, след което изберете състояние: Ново или употребявано.

Отдолу ще откриете падащо меню с подкатегории, изберете правилната за вашият артикул. 

Описание: Тук въведете подробно описание на артикула, който желаете да продадете.

Град: изберете своят град и започнете с настройването на финансовите параметри по търга.

Стартова цена: Цената от която желаете да стартира търга.

Минимална стъпка: Минималната стъпка с която потенциалните клиенти могат да наддават за артикула. Едно наддаване може да бъде максимално 10 пъти на минималната стъпка. Например публикувате артикул за 10лв. с минимална стъпка от 1лв, потребителите могат да наддават от 1лв до максимално 10лв. на 1 наддаване. Един потребител не може да наддава 2 пъти на ваш търг последователно.      

Цена: Това е цената, на която бихте продали артикула на принципа „Купи Сега“. При натискането на бутона „Купи Сега“ – търга приключва преждевременно. 

Времетраене на търг: Изберете времетраенето на вашият търг от падащото меню. Времетраенето е индивидуално за всяка категория.

Удължаване на време: В това поле въведете специален код, получен от СМС или плащане с виртуален ПОС.


Стъпка 3 "Снимки" След натискане на бутон "Следваща стъпка" е време за публикуване на снимки, като може да изберете до 20 снимки от вашето устройство.

Натиснете бутона „Публикувай сега!“ и готово! Вашият търг е публикуван.

За да направите своят търг ВИП е нужно след успешно публикуване, да изберете вашият профил > моите търгове и срещу даденият търг да изберете бутона „Направи ВИП“, след което да въведете вашият закупен ВИП код.

При спечелен от потребител търг, продавача, както и купувача (победителят) могат да си видят телефонните номера, като навигират до Профил -> Моите или Играни търгове и погледнат под името на съответния търг. Там ще видите текст "Телефон на продавача/купувача". Можете също да използвате опцията "Изпрати съобщение".

При неуспешен търг продавачът може да го поднови. Подновяването става в профила на продавача, секция „Моите търгове" след което натискате бутона „Поднови“ срещу съответния търг.


Обратно към "Помощ"

Обратно към сайта