Добавяне на търг

Съдържание


1. Избор на категория

2. Параметри на артикула

3. Добавяне на снимкиЗа да публикувате търг с артикул, който желаете да продадете в turgove.com е необходимо първо да имате регистрация. Повече информация как да се регистрирате, може да откриете тук: (Регистрация).

Публикуването на търг е много лесно и става с 3 бързи стъпки!

При вече реализиран вход, изберете бутон „Добави търг“ (бутон „Оранжево чукче“ на мобилна версия) и следвайте стъпките:

Полетата със звезда (*) са задължителни.


Стъпка 1 – Избор на категория

От падащото меню изберете категорията, към която принадлежи артикула Ви. Важно е да изберете правилната категория за да бъде открит от правилните клиенти. След което да изберете бутон „Следваща стъпка“.


Стъпка 2 – Параметри на артикула

В полето „Заглавие“ въведете заглавие на търга на артикула, който продавате, след което изберете състояние: Ново или употребявано.

Отдолу ще откриете падащо меню с подкатегории, изберете правилната за вашият артикул. Всеки потребител има определен брой безплатни артикули, повече информация за лимити и пакети може да откриете тук: (Лимити, промо пакети и услуги.)

Описание: Тук въведете подробно описание на артикула, който желаете да продадете.

Град: изберете своят град и започнете с настройването на финансовите параметри по търга.

Стартова цена: Цената от която желаете да стартира търга.

Минимална стъпка: Минималната стъпка с която потенциалните клиенти могат да наддават за артикула. Едно наддаване може да бъде максимално 10 пъти на минималната стъпка. Например публикувате артикул за 10лв. с минимална стъпка от 1лв, потребителите могат да наддават от 1лв до максимално 10лв. на 1 наддаване. Един потребител не може да наддава 2 пъти на ваш търг последователно.      

Цена: Това е цената, на която бихте продали артикула на принципа „Купи Сега“. При натискането на бутона „Купи Сега“ – търга приключва преждевременно, като купувача има 12 часа да попълни и да изпрати на продавача формата с данни за успешно сключване на сделка.

Времетраене на търг: Изберете времетраенето на вашият търг от падащото меню. Времетраенето е индивидуално за всяка категория.

Удължаване на време: В това поле въведете специален код, получен от СМС или плащане с виртуален ПОС.


Стъпка 3 "Снимки" След натискане на бутон "Следваща стъпка" е време за публикуване на снимки, като може да изберете до 20 снимки от вашето устройство.

Натиснете бутона „Публикувай сега!“ и готово! Вашият търг е публикуван.

За да направите своят търг ВИП е нужно след успешно публикуване, да изберете вашият профил > моите търгове и срещу даденият търг да изберете бутона „Направи ВИП“, след което да въведете вашият закупен ВИП код.

Всяка категория има определен брой безплатни търгове, които даден потребител може да публикува в период от 1 календарен месец. Може да закупите различни пакети от кодове за удължаване на време, ВИП търгове или допълнителни търгове в категория. Повече информация за пакети и плащания може да откриете тук: Лимити, промо пакети и услуги.

При спечелен от потребител търг, всеки победител в рамките на 12 часа, получава специална „форма за доставка“, където попълва свойте данни, които предоставя на продавача за успешно осъществяване на сделката. При изпратена форма за доставка, продавача може да види тези данни в своят профил, секция „Моите търгове“, след което под името на даденият търг има бутон „Детайли за доставка“. 

Неуспешен търг може да бъде търг без нито едно наддаване или търг, след приключването на който, победителя не е изпратил на продавача контактна форма.

При неуспешен търг продавачът може да го поднови, като това не изчерпва от броя безплатни търгове, които могат да бъдат публикувани на сайта. Подновяването става в профила на продавача, секция „Моите търгове, след което натискате бутона „Поднови“ срещу съответния търг, избирате времетраене и натискате „Поднови“


Обратно към "Помощ"

Обратно към сайта