Лимити, промо пакети и услуги

Съдържание


1. Лимити

2. Цени и услуги

3. Промо пакети


1. Лимити

  • Лимит за брой публикувани търгове

Платформата turgove.com е безплатна за потребителите до достигане на определен лимит от публикувани търгове, като ограничението е абсолютно самостоятелно за всяка от главните категории и под категории. Всеки потребител може да провери оставащия брой безплатни обяви, които може да публикува и оставащия им брой чрез навигиране на Профил -> Търгове по категории.   • Лимит за време на провеждане на търг

Целта на платформата е да предоставя възможност за максимално бързо провеждане  на публикуваните търгове и постигане на продажби в кратки срокове. Поради тази причина всяка категория има максимално време, за което търга ще бъде проведен, което можете да изберете при публикуване на търг от падащото меню. Минималното време за публикуване на търг е 1 (един) час, а максималното е 72 (седемдесет и два) часа в зависимост от категория/подкатегория. Повече за публикуване на търг можете да научите от тук. 


2. Цени и услуги

За да видите цените и начините на плащане на изброените по-долу услуги, моля посетете страницата Цени


  • Допълнителни търгове в категория:

С тази услуга можете да закупите допълнителни търгове във всяка категория, при изтичане на безплатните месечни търгове. Можете да следите вашите оставащи безплатни месечни търгове във всяка категория, като навигирате до Профил --> Търгове по категории.

От тук можете да активирате допълнителни търгове, закупени от вас, както и да ги разпределите в различните категории. 

Можете да го направите и с бутона:   срещу всяка категория, като след това изберете желания от Вас пакет, изпратите SMS и след това въведете получения код в полето и натиснете бутона "Активирай".

Допълнителните търгове могат да бъдат упрявлявани и от отделно меню в Профил --> Кодове за допълнителни търгове.

Където отново имате поле за въвеждане на кода от получения SMS и избраната от Вас категория, след което трябва да натиснете бутона "Активирай". Всеки код ви носи един допълнитен търг. В тази страница ще можете и да следите използваните от вас кодове, избраната категория и броят търгове.   • VIP търгове:

Можете да направите всеки от вашите търгове "VIP", това дава възможност публикуваните от вас търгове да излизат първи в съответната категория, да стоят на началната страница в специална категория "VIP" търгове и съответно да достигнат до повече потенциални купувачи. Можете да направите вашия търг "VIP" като от менюто "Профил --> Моите търгове --> Активни" във вашия профил изберете бутона   стоящ срещу всеки от вашите публикувани търгове, като след това ще трябва да въведете получения код от SMS и да изберете "Направи VIP".

Можете да следите и закупите кодове за "VIP" търгове във вашия профил от менюто "VIP" кодове.

Като изберете бутона:  , след което да изберете пакетът, който желаете и да изпратите SMS на предоставения номер.


  • Удължаване на времетраенето на търг:

Кодовете за удължаване на времетраенето на даден търг могат да се използват само при първоначалното публикуване на самият търг. Няма възможност за удължаване на времето на вече публикуван търг.

За да удължите времето на даде търг, при публикуването му в най-долната част на екрана ще имате възможност да добавите код получен от СМС или друг начин на плащане.


При поставянето на кода и натискане на бутона "ИЗПОЛЗВАЙ" добавеното време ще бъде отключено в падащото меню "Времетраене на търг", където ще можете да го изберете.


История на използваните кодове за удължено време може да следите в Профил -- > Кодове за времеви лимит.
3. Промо пакети

Ще можете да се възползвате от ПРОМО пакети съвсем скоро! Очаквайте!Обратно към "Помощ"

Обратно към сайта