Участие в търг

Съдържание1. Как да участвам в публикуван Търг?

2. Къде мога да намеря желаният от мен артукул?

3. Имам специфични изиквания към търсеният продукт. Как да го намеря?

4. Намерих търга, който търсех! Как да го спечеля?

5. Спечелих търга! Как да получа своя артикул?

6. Не успях да спечеля търга, в който участвах.1.Как да участвам в публикуван Търг?

За да участвате в наддаване на публикуван артикул в turgove.com е необходимо първо да се регистрирате. Повече информация за регистрацията може да намерите тук


2.Къде мога да  намеря желаният от мен артукул?

В главната ни страница можете да откриете всичко, от което се нуждаете. Най-новите ни предложения, а също чрез бързите бутони за категории или използвайки търсачката. 


3.Имам специфични изиквания към търсеният продукт. Как да го намеря?

Можете да използвате нашата търсачка или да профилирате търсенето си, като използвате филтрите във всяка една категория, които гарантират точност на всеки детайл във Вашето търсене.4.Намерих търга, който търсех! Как да го спечеля?

-Чрез бърз клик върху намереният от Вас търг можете да разгледате публикуваните снимки и да прочетете описанието на продукта. Ако той отговаря на Вашите очаквания, то вдясно от снимките ще видите търг бокс , в който ще получите информация за стартова и текуща цена, стъпка за наддаване и оставащо време до край на търга.


За да спечелите избрания от Вас артикул е нужно да се включите в наддаването, чрез натискане на бутона в оранжев цвят "НАДДАЙ!" и потвърждаване на дадената оферта, вие се присъединявате към участващите потребители, желаещи представения артикул .

Можете да зададете и по-висока оферта от минималната стъпка, като ръчно напишете цената, която искате да предложите към продавача в бялото поле визуализиращо сумата.

Ако друг потребител зададе по-висока оферта от последната зададена от Вас, ние ще Ви информираме чрез нотификация във Вашия профил. През цялото време на провеждане можете да се информирате за последните наддавания под търг бокс-а. Ако Вие останете последния наддал до изтичане на времето, за което търга е публикуван, това означава, че печелите артикула. 


Някои търгове могат да Ви предоставят възможност и за директно закупуване на артикул на предварително обявана цена от продавача, която можете да видите в зеления бутон "КУПИ СЕГА".  Ако решите, че зададената цена за директно закупуване Ви удовлетворява и  изберете тази опция това автоматично ще прекрати търга и Вие ще бъдете победител.

Ако сумата предлагана от потребителите надмине зададената от продавача цена за директно закупуване, то бутона "КУПИ СЕГА" става неактивен и търга продължава до изтичане на времето за неговото провеждане.

5.Спечелих търга! Как да получа своя артикул?

При спечелен търг ще получите нотификация за това. Навигирайте до Профил -> Играни търгове и ще намерите телефонният номер на продавача под съответния търг, който може да ползвате с цел уговаряне на предаването. Може също да използвате системата за съобщения в платформата от бутона "Изпрати съобщение".


6.Не успях да спечеля търга, в който участвах. 

Това означава, че друг потребител е последният предложил по-добра ценова оферта за публикувания търг. Можете да се включите в друго наддаване за артикул в същата категория. Няма ограничение на търговете, в които може да вземете участие.
Обратно към "Помощ"

Обратно към сайта