За нас

Писнало ти е да чакаш с дни, за да одобрят обявите ти в сайтовете за сделки? Търсиш място, където да продадеш или купиш евтино на търг желаните артикули?

Вече не е необходимо да чакаш с дни, за да откриеш подходящ купувач! Ние ти предлагаме място, където можеш да продадеш или купиш евтино на търг всичко, от което се нуждаеш.

Turgove.com е изцяло българска платформа, която  се различава от стандартните сайтове за сделки. В нея можеш да продадеш или купиш евтино на търг нови или вече използвани стоки на атрактивни цени.

Ние сме млад и амбициозен екип, който си постави за цел да разнообрази ежедневието и познатите начини за сключване на сделки. Пречупихме нашите идеи и опит, за да създадем платформа за директни продажби под формата на търгове.

Ние ценим твоето време и желанието ти за бърза покупка или продажба. Затова turgove.com  ти предлага възможност да намериш купувач в максимално кратки срокове. За целта всеки търг има конкретно времетраене, което сам  определяш.

Продай евтино на търг ненужните си вещи или новите стоки, които не използваш!

Можеш да публикуваш търгове с артикули, независимо тяхното състояние. Продай евтино на търг, като сам определиш стартовата цена, стъпката за наддаване и времетраенето на търга.

Това са част от нещата, които ни правят различни!

Разгледай още сега нашите интересни предложения, участвай динамично в наддаванията и купиш евтино на търг! А защо и да не се включиш, като добавиш нов продукт?

Очакваме те!