Професионална Далекообхватна РАДИОСТАНЦИЯ Uv82

Електроника / Друга електроника

Галерия / Снимки
Характеристики
Състояние Ново
Описание

Професионалната двучестотна далекообхватна радиостанция с до 8 вата мощност на реномирания бранд в телекомуникациите Baofeng се отличава от всички други модели с по-силна антена, а оттам и с по-големия си обхват на комуникация. В зависимост от спецификите на терена с нея ще покриете приблизително между 5 и 10 км на открито.

Това, което я прави уникална, е възможността за избор между три различни предавателни мощности от 1, 4 и 8 вата. Това означава, че устройството може да предава сигнал на близки, средни и далечни разстояния и по този начин да бъде полезна във всяка възможна ситуация.

НАЛИЧНИ МНОГО ВИСОКИ И УЛТРА ВИСОКИ ЧЕСТОТИ
Устройството може да изпраща и получава съобщения на две различни честоти, съответно VHF (136 – 174 MHz) и UHF (400 – 520 MHz). Това означава, че може да се ползва както на открито в гориста, планинска или равна местност, така и в затворени помещения на големи сгради. По този начин е приложимо както в ежедневието у дома или в големи търговски обекти, фабрики, офиси и т.н., така и при дейности на открито като лов и риболов, туризъм, планински преходи, къмпинг, ски и много други.

Корпусът на устройството е изработено от високоустойчива пластмаса. Благодарение на това има защита от повреда, защото материалът е устойчив на прах, тръскане и удари. Антената от своя страна е изработена от високоустойчива гума, като няма вероятност да бъде повредена.

Апаратът поддържа и FM честоти (65 – 108 MHz), които се ползват за слушане на радио. Докато слушате радиото, може да се следят едновременно двете честоти за наличие на изпратени сигнали.

Друга отличителна черта на продукта е голямата батерия от 5000 mAh. Благодарение на нея ще можете да ползвате продукта между 3 и 5 дни в икономичен режим на работа. Налична е специална функция, която се нарича пестене на батерията, с което се удължава работата и с едно зареждане. Презареждането се осъществява посредством настолно зарядно.

ДВОЕН PTT БУТОН
Отличителна черта на цялата серия UV-82 е двойният PTT (Push To Talk) бутон, което в превод от английски означава “натисни за да говориш”. Благодарение на него устройството може да предава на две честоти и само с едно натискане сменяте от едната на другата. Налице е възможност за CTCSS и DCS кодиране за комуникацията, което служи за предаване на съобщения в определена група на дадена честота и канал. Също така се поддържа и DTMF метод за комуникация, благодарение на който можете да изпратите сигнал до определен приемник от цялата група на общите честота и канал.

Налични са всички функции от предходния модел в серията UV-82 като двуредов LCD екран, подсилен говорител, режим за пестене на батерията, фенерче, аларми за спешни ситуации и изчерпана батерия, заключване на клавиатурата, гласово набиране чрез хендсфрий и други.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ
Двоен PTT бутон
Независима работа на две честоти
128 групови канала за запаметяване
Режим за работа със съкратено меню
VFO и сканиране на запаметените канали
Аларма за спешни ситуации
Трицветна фонова светлина на дисплея
Гласово набиране с нива от 0 до 9
PTT и ANI ID
FM радио с до 25 станции за запаметяване
1750Hz brust ton
Таймер
Следене на канали
Пестене на батерия
Заключване на клавиатура
Аларма за изтощена батерия
Roger Set
Превключване между 25KHz/12.5KHz
LED фенерче
Превключване между висока/ниска RF мощност
Превключване между висока/ниска TX мощност
50CTCSS/104DCS кодиране
Програмиране от компютър
Заключване на зает канал (BCLO)
Таймер на предавателя (TOT)
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Обхват: около 5 до 10 км (зависи от терена)
Честоти:
FM: 65 – 108 MHz
VHF: 136 – 174 MHz
UHF: 400 – 520 MHz
Честотна стъпка: 2.5/6.25/10/12.5/20/25КХз
Стабилност на честотата: + 2.5 РРМ
Изходяща мощност: тройна 8W/4W/1W
Запаметени канала: 128
Работно напрежение: 7.4V DC
Батерия: 5000 mAh
Консумация в режим на изчакване: 380 mA


Информация за търговеца Aleks Georgiev Photo&Video Варна 3
Рейтинг
Коректност
Бързина на доставка
Обслужване / комуникация
Оценка продукт

Обща оценка: 0
Общо гласували: 0
Текуща цена: 55.00 лв.
Стартова цена: 55.00 лв. Стъпка за наддаване: 5.00 лв.

За да наддавате, трябва да влезете във вашия акаунт!

Последни наддавания 0